Mindig tartsd be az alábbi szabályokat, hogy Te is sok sikeres üzletet köthess nálunk.


Tippek a biztonságos eladáshoz


Mutasd be részletesen a meghirdetett terméket! Ha bármi hibája van, mindenképpen tüntesd fel a hirdetés szövegében! Ezzel elkerülhetők a félreértések. Mindig személyesen add át a terméket, így a vevő ellenőrizni tudja, mit vesz meg. Lehetőleg ne postán küld el a terméket - ha valaki azt kéri, hogy külföldre postázd, abba soha ne egyezz bele!

Tippek a biztonságos vásárláshoz


Miközben a hirdetéseket böngészed, javasoljuk, hogy olyan terméket válassz, amelyik a lakóhelyed közelében található, így személyesen is át tudd venni. Átvételkor meg tudd nézni, valóban megfelelő-e a termék. Soha ne utalj előre pénzt, akkor sem, ha az eladó ezt kéri! Ilyen esetben keress tovább az hirdetesem.hu kínálatában, biztosan talál a lakóhelyéhez közel hasonló terméket.

Tippek fiókod biztonságáért


Senkinek ne add meg a profilodhoz tartozó jelszót! Biztonsági okokból azt javasoljuk, hogy a jelszavad kis- és nagybetűkből álljon és tartalmazzon legalább egy számot is. Azt tanácsoljuk, hogy ne ugyanazt a jelszót használd a hirdetesem.hu profilhoz, mint a levelezéséhez vagy más oldalakhoz. Ha úgy gondolod, valaki megtudhatta a jelszavad, minél hamarabb változtasd meg!

Milyen esetekben érdemes gyanakodni?


Bár a hirdetesem.hu munkatársai minden tőlük telhetőt megtesznek a csalók kiszűrése érdekében, előfordulhat, hogy egy-egy ilyen hirdetés mégis felkerül az oldalra. Ha egy hirdetés szövege láthatóan fordítóprogrammal készült, ne küldj üzenetet a hirdetőnek, hanem jelezd a hirdetesem.hu moderátorainak a "Jelentés" gombra kattintva! Szintén jelentsd a hirdetést, ha a hirdetés szövege és a képek nincsenek összhangban. Ha az eladó arra kér, utald át a termék árát, ne tedd ezt meg! Ha egy álláshirdetésnél regisztrációs díjat, gépjármű esetében előleget kérnek, soha ne fizess!

Mit tehetek, ha pórul jártam?


Minden esetben minél előbb tegyél feljelentést a lakóhelye szerint illetékes rendőr-kapitányságon! Nyomtass ki minden olyan anyagot, ami az adásvétellel kapcsolatos - a hirdetés oldala, az eladóval folytatott üzenetváltások - és vidd magaddal! A hirdetesem.hu mindenben segíti a hatóságok munkáját a sikeres és eredményes vizsgálat érdekében.